Category Archives: Uncategorized

Spre performanța globală grație unui model de management inovativ

A tinde spre o performanță globală într-o organizație constă în căutarea sinergiei urmărind 4 axe: O performanță economică durabilă; O performanță socială (starea de bine a personalului întreprinderii); Performanța în societate (un impact pozitiv al întreprinderii în societate); Perfomanța în protecția mediului (conservarea mediului ambiant și optimizarea resurselor materiale și energetice). Voința de a întreprinde… Read More »

5 idei preconcepute despre femeile director

Cum să facem să evolueze paritatea evitând în același timp un război al sexelor în întreprindere? Pentru a vă limpezi un pic ideile, analizez mai jos anumite idei preconcepute… Voință, ambiție, motivație sunt trăsăturile de caracter ale oricărui conducător. Fie că este vorba de un bărbat sau de o femeie. Se reproșează adesea femeilor că… Read More »

6 pași către un interviu excepțional

Cele mai mici gânduri la un interviu fac multe persoane să simtă cum le trec toate sudorile. În multe feluri, procesul de intervievare poate cauza mult stres, iar oamenii se pot pierde cu firea. Ei pot fi moi ca terciul de mălai atunci când se așează până la urmă pentru „MAREA” discuție. Vă amintiți primul… Read More »

A devenit oare cravata demodată?

Să fi devenit cravata desuetă? Astăzi, numeroase profesii o abandonează și numai sectoare tradiționale, cum ar fi băncile, instituțiile financiare sau marile grupuri opun rezistență și arborează în continuare cu mândrie, într-o manieră conformistă, costumul sumbru și cravata sobră. Proliferarea startupurilor va fi ea fatală cravatei? Cu siguranță că nimeni nu l-a văzut pe Steve… Read More »

3 puncte de atenție la realizarea unui studiu de piață

Ca mulți creatori de întreprinderi, poate că vedeți studiul de piață ca pe un demers rebarbativ, dar inconturnabil pentru a obține o finanțare. Și totuși el este indispensabil! Nu numai că el validează existența nevoii pe care o va satisface întreprinderea dumneavoastră, dar furnizează în același timp elemente referitoare la strategia care trebuie adoptată. Pentru… Read More »

4 instrumente necesare oricărui freelancer pe drumul spre succes

Fiecare freelancer trebuie să-și cultive o listă de instrumente fără de care nu poate funcționa. Iată mai jos patru dintre acestea, care vă ușurează munca și permit afacerii voastre să avanseze cu pași mai mari și mai rapizi. Un soft de contabilitate Este foarte important ca fiecare freelancer să-și trateze afacerea ca un profesionist. Uneori,… Read More »