Blog

Blog

Comments (1) - Uncategorized

Obțineți rezultatele pe care le doriți cu adevărat…

Adesea ne sabotăm singuri. Nu o facem în mod conștient, până la urmă nici nu ar fi rațional…

Mult prea des fugărim ce nu trebuie… și nu știm întotdeauna ce vrem. Cel puțin nu de la început.

Afacerea pe care o pornim nu este cea cu care vom termina sau cariera pe care o alegem nu este cea cu care ne alegem…

Mesajul meu este foarte simplu în privința modului în care alegem să trăim și să ne urmăm visurile. E nevoie de un pic de noroc, de dorința de a explora și a încerca anumite lucruri, de pasiune, voință, dorință, motivație și o țopăială plină de convingere de-a lungul unui drum al cărui sfârșit este cunoscut, dar nu previzibil.

Dacă cineva își acordă timp pentru a privi înapoi, să verifice cât de des a fost doar cu propriile gânduri pentru a ști cu adevărat ceea ce voia.

Adevărata problemă pe care ne-o dezvăluie neurologii este că nu știm cu adevărat ce vrem până când nu încercăm. Uneori subconștientul știe mai bine ce ne trebuie decât noi (partea rațională, conștientă din noi).

Adevărata cheie a succesului (și prin succes înțeleg fericirea personală) este să vă urmați pasiunea și să aveți încredere în propriile instincte. Pasiunea este vizibilă și oamenii îi urmează pe cei pasionați, plini de convingere și integri.

Uneori o alegere bună, conform sfaturilor acelor oameni bine intenționați care vă iubesc și vă sfătuiesc, s-ar putea să nu vă vină bine. Așa cum spune și rugăciunea, „iartă-i Doamne pentru că nu știu ce fac…” Deci dacă vă sfătuiți prietenii sau familia, aveți răbdare, viața s-ar putea să nu fie atât de simplă în privința alegerilor și a țintelor așa cum credeți…

Alte articole recomandate:

Cum să reușești să eșuezi

Interviul de recrutare – ce ascund întrebările care ni se pun

Semnele îndepărtării de leadership

Managementul personalului pe o navă care se scufundă

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *