Blog

Blog
Cum să ieșiți dintr-un blocaj zilnic

Comments (0) - Uncategorized

Cum să ieșiți dintr-un blocaj zilnic

La un anumit moment, aproape fiecare proprietar al unei afaceri mici se poate simți blocat într-o anumită vrie zilnică. Iată 10 sfaturi pentru a fi inspirați și a ieși din ea.

Ca proprietari ai unei afaceri mici, puteți avea niște zile sau chiar perioade mai lungi de timp, în care sunteți blocați în diverse rutine. Poate că trăiți niște întârzieri ale unui proiect, sunteți îngropați în hârțogăraie sau pur și simplu simțiți un burnout. Asta se poate întâmpla uneori fiecărui proprietar al unei afaceri. Cheia este să știți să găsiți răspunsul potrivit când ajungeți în asemenea blocaje zilnice.

Găsiți motivul

Există lucruri specifice care s-au petrecut recent și care v-au făcut să vă simțiți blocați în rutină? În această lume permanent conectată a internetului, multă lume se poate simți total copleșită, dar anumite evenimente specifice pot fi izolate și identificate ca fiind cauza. De fapt identificarea motivului pentru care vă aflați în vrie poate fi primul pas pentru a ieși din ea.

Vă plângeți de milă

Doliu! Sunteți în întuneric. Vă pare rău pentru voi, dar apoi în mod conștient treceți mai departe și desenați urnătoarea acțiune. Gândiți-vă dacă ați mai trecut și altădată pe-aici. Recunoașteți o schemă din care puteți învăța? Reamintiți-vă că fiecare pas nou vă poate aduce mai aproape de o altă șansă și de un nou (și posibil) succes.

Uitați de perfecțiune

Aceasta poate fi o țintă incredibil de alunecoasă. Încetați comparația permanentă a dumneavoastră sau a companiei cu alții ca singură măsură. Amintiți-vă de ce conduceți această companie și care este misiunea ei pe termen lung.

Mergeți mai departe

Lăsați capul în jos și făceți-vă treaba, chiar și atunci când doar trebuie să mergeți mai departe. În multe situații, familiaritatea vă poate scoate din vrie într-un loc nou. Completați sarcini mici astfel încât să aveți sentimentul că ați făcut ceva.

Spuneți mulțumesc!

Alegeți o singură zi în care spuneți mulțumesc cu voce tare tuturor celor care vă ajută. Formarea acestui obicei vă poate ajuta să apreciați ceea ce aveți și să-i faceți pe ceilalți să se simtă bine în același timp.

Uitați-vă după lucrurile pozitive dinafara lumii voastre

Pentru cine puteți fi fericiți? Dacă sunteți la pământ, atunci fiți fericiți cu alți oameni care vă pot da o mână de ajutor și vă pot îndepărta de necazuri chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Încă și mai bine, ieșiți și faceți voluntariat pentru o cauză bună. Sentimentul că faceți o diferență vă poate scoate din acest blocaj zilnic.

Ieșiți pentru a face conexiuni

Sunați-vă clienți vechi și noi, vorbiți cu ei pentru a preveni izolarea. Acest lucru înseamnă să ieșiți din birou și chiar să vizitați oameni. Faceți ceva asupra căruia aveți controlul și faceți noi conexiuni pentru contactele dumneavoastră. De exemplu, conectați o persoană care-și caută de lucru cu o alta care are nevoie de abilitățile și competențele sale.

Aruncați cinci lucruri

Dezordinea fizică vă poate menține și ea în acest blocaj zilnic. Să recunoaștem faptul că majoritatea oamenilor au prea multe lucruri. Luați în considerare aruncarea lucrurilor pe care nu le-ați folosit în ultimii doi ani. A scăpa de toate aceste prostii vă poate elibera atât fizic, cât și mental.

Luați o pauză

A avea prea multe pe cap vă poate de asemenea îngreuna creierul. Faceți o plimbare, vizitați-vă un prieten sau faceți exerciții fizice în fiecare zi. Începeți ceva nou pentru câteva ore sau pentru o zi. Ieșirea din șabloane poate fi cheia pentru a vedea lucrurile dintr-un alt unghi.

Upgradați-vă

Învățați ceva complet nou pentru care nu ați avut timp înainte. Poate să fie ceva personal (învățați să cântați la chitară sau să jucați tenis) sau profesional (aprofundați un aspect al companiei despre care nu știți nimic).

Nu încercați toate aceste lucruri dintr-o dată, pentru că realizarea lor ar putea fi atât de stresantă încât să vă mențină într-un blocaj mai adânc! Făceți un lucru o dată și vedeți cum vă simțiți după aceea, înainte de a trece la următorul.

Alte articole recomandate:

Simpatia și pozitivitatea vă măresc șansele de reușită

Diferitele abordări ale comunicării interculturale

Cum vă dezintoxicați de comunicarea electronică

Sunteți siguri că v-ați ales jobul potrivit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *