Blog

Blog
Secretul succesului

Comments (0) - Uncategorized

Secretul succesului

În latină cuvântul înseamnă „a îndrăzni”. Acest cuvânt este deosebit de important pentru succesul vostru și este un atribut al oamenilor cu cel mai mare succes din lume. Adică al cui? Donald Trump (ok, multora nu le-a plăcut ca președinte), Tiger Woods, Steve Jobs, Warren Buffet și mulți, mulți alții.

Și acum vă voi spune de ce scriu despre asta acum. Mi-a trecut prin mână o carte care se numește „Against the Gods”(Împotriva zeilor). O carte bună, deși un pic cam complicată, despre știință, statistici, matematică. Interesantă, dar nu de pus pe lista celor care trebuie neapărat citite… Însă subtitlul a fost cel care mi-a atras atenția: „The Remarkable Story of Risk” (Povestea remarcabilă a riscului).

Da. Riscul. Cuvântul risc în latină înseamnă „a îndrăzni”.

Unul dintre primii mei mentori mi-a spus un lucru pe care l-am ținut minte: „Nimic important nu a fost realizat fără o depășire a limitelor.” Ei bine, da, depășiți-vă limitele.

Dar încă și mai important este cuvântul risc. Și iată de ce. Trebuie să fiți gata să mergeți dincolo de tot ce ați depășit în trecut. Este o chemare la risc și, mai important, la a îndrăzni. Îndrăzniți să vă depășiți limitele, îndrăzniți să trăiți la nivelul maxim al propriului potențial, îndrăzniți să fiți mai puternici, îndrăzniți să ieșiți din zona de confort.

Iată o provocare pe care v-o lansez în această săptămână. Nu e complexă, dar dacă o veți urma, viața vi se va schimba într-un mod incredibil. Trebuie să faceți un lucru în fiecare zi din această săptămână, pe care nu vreți să-l faceți. De ce? Pentru că nu ne dezvoltăm decât atunci când facem lucrurile pe care nu vrem să le facem. Îndrăzniți să vă luptați cu tendința naturală a fiecăruia de a amâna lucrurile până mâine.

Încordați-vă mușchii succesului și îndrăzniți. Puneți-vă întrebarea: „Care este lucrul pe care nu vreau să-l fac azi, dar pe care dacă-l fac, îmi va împinge viața și afacerea înainte?” Apoi puneți totul pe hârtie și începeți de azi.

Puteți fi mai mari decât v-ați imaginat vreodată și asta începe prin a îndrăzni și a risca să fiți mai mult. Amintiți-vă că progresul înseamnă să transformați o ciudățenie în ceva natural. Întotdeauna simțim disconfortul înainte de a ne simți confortabil. Simțiți-vă inconfortabil și nu renunțați niciodată la voi și la visele voastre.

Credeți în propria măreție și faceți pasul înainte! Pe mâine!

Alte articole pe care poate ați dori să le citiți:

Patronul dumneavoastră este mai tânăr – dumneavoastră sunteți cel care trebuie să gestioneze situația

Ce s-a schimbat în vânzări?

Ce l-a făcut pe Bill Gates să aibă atâta succes?

7 întrebări pentru a angaja cei mai buni candidați

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *