Blog

Blog
5 modalități pentru a fi mai eficienți ca manageri sau lideri

Comments (0) - Uncategorized

5 modalități pentru a fi mai eficienți ca manageri sau lideri

Cerințele la locul de muncă sunt din ce în ce mai mari pentru toată lumea, mai ales pentru manageri și lideri. Ștacheta este ridicată în permanență și mulți manageri și lideri răspund investind prin adăugarea mai multor cunoștințe și competențe. Dar așa cum competențele și cunoștințele sunt vitale, la fel este și crearea unui stil de viață puternic. Deci ce puteți face pentru a face mai mult și a vă continua dezvoltarea profesională pentru a fi mai eficienți ca manageri și lideri?

Dormiți suficient

Putem muncii mai mult, până noaptea târziu, din când în când, dar realitatea este că acest lucru nu este sustenabil pentru o perioadă prea lungă de timp fără a avea un impact asupra productivității și al eficienței. Cu toții avem nevoi diferite când este vorba de somn, așa că trebuie să stabilim cât de lung trebuie să fie somnul în fiecare noapte pentru a fi pe vârf în activitate și să căutăm să ne apropiem cât mai mult de numărul de ore necesar.

Plecatul în vacanță

S-a constatat că un mare număr de oameni nu-și iau toate zilele de concediu permise. Chiar dacă nu puteți pleca într-o excursie de fiecare dată când intrați în vacanță, oricum vă puteți folosi timpul pentru încărcarea bateriilor sau pentru a face lucruri pe care este dificil să le faceți pe lângă programul de lucru. Dacă sunteți o persoană care-și programează lucrurile din timp, încercați să vă blocați săptămânile de vacanță la începutul fiecărui an.

Faceți exerciții în mod regulat

Nu este nevoie să vă petreceți în fiecare zi câteva ore pentru exerciții fizice. Pur și simplu puteți realiza orice formă de exerciții mai intense câte 30 de minute de trei ori pe săptămână și să obțineți o diferență măsurabilă de productivitate. Vă va ajuta și la reducerea nivelului de stres. Amintiți-vă că sunt 168 de ore într-o săptămână. Cjiar nu merită să folosiți o oră și jumătate din acestea pentru a deveni manageri sau lideri mai eficienți?

Mâncați cu grijă

Ritmul de lucru vă cere să vă mențineți energia la un nivel înalt. A mânca cu grijă și în mod regulat este o parte importantă a funcționării eficiente ca manageri și lideri. Evitați tentațiile de câte ori apar de a sări peste mese sau de a mânca pe fugă. Făcând o mică pauză pentru a mânca vă va aduce avantaje pe termen lung.

Crearea unui timp de reflecție

Este foarte simplu să mergeți mereu înainte. Problema este că muncind încontinuu nu vă creați un timp de gândire, de planificare și de reflecție. Știți vorba aia, „noi muncim, nu gândim”… Ca lideri sau manageri, acestea sunt sarcini esențiale, așa că ar trebui să vă creați momente în cadrul programului vostru pentru a gândi, a planifica și a reflecta.

Pentru a fi lideri sau manageri de succes este necesar să aveți o serie de competențe, cunoștințe și atribute. Adăugarea acestor cinci articole vă poate îmbunătăți impactul. Deci, care este pasul următor?

Alte articole pe care poate nu le-ați citit:

Motivele pentru care nu vă place jobul dumneavoastră

6 schimbări simple care vă vor accelera întreprinderea

Secretul unei șanse profesionale

Subtilități pentru a ajunge la un compromis în negociere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *